Rybársky web - Miestna organizácia Slovenského rybárskeho zväzu v Čadci

Odber noviniek Odber noviniek Odber noviniek Odber noviniek Odber noviniek Odber noviniek

Prihlásenie Prihlásenie Prihlásenie Prihlásenie Prihlásenie Prihlásenie

 

Partneri webu Partneri webu Partneri webu Partneri webu Partneri webu Partneri webu

Sociálne siete Sociálne siete Sociálne siete Sociálne siete Sociálne siete Sociálne siete

.
.
.
.
.
.
.
.
.
Hodnotenie užívateľov:  / 0
StrašnýNajlepší 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Vytlačiť
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Kategória: Legislatíva
Uverejnené pondelok, 10. december 2018, 17:02
Napísal: Krkoška Milan
Prečítané: 433x

Oznámenie o spracovaní osobných údajov

.
.
.
.
.
.
.
.
.
 
Oznámenie o sparcovaní osobných údajov
.
 |-  -| 
Podnadpis...H5
Súhlas so spracúvaním osobných údajov sa týka len nových členov SRZ, resp. osôb, ktoré si podajú prihlášku za člena SRZ. Predmetné tlačivo „prihlášku + súhlas“ nájdete nižšie
.
 |-  -|

OZNÁMENIE O SPRACÚVANÍ OSOBNÝHC ÚDAJOV

Prevádzkovateľ:
Slovenský rybársky zväz, so sídlom Andreja Kmeťa 20, 010 55 Žilina, IČO:00178209, zapísaný v registri občianskych združení
s potvrdenou činnosťou vedenom Ministerstvom vnútra SR pod č.VVS/1-909/90-60 zo dňa 6. augusta 1990

Dotknutá osoba:
Na účely tohto oznámenia je dotknutou osobou každá fyzická osoba, člen Slovenského rybárskeho zväzu a žiadateľ o vydanie povolenia na rybolov, ktorej osobné údaje spracúva Slovenský rybársky zväz vo svojom informačnom systéme ako prevádzkovateľ a organizačné zložky Slovenského rybárskeho zväzu ako sprostredkovatelia, a taktiež osoby, s ktorými je prevádzkovateľ/sprostredkovateľ v zmluvnom vzťahu

Účel spracúvania osobných údajov:
- vedenie centrálnej evidencie členov Slovenského rybárskeho zväzu, vedenie disciplinárnych konaní alebo iných konaní   voči členom Slovenského rybárskeho zväzu
- poskytovanie osobných údajov členov organizačným zložkám Slovenského rybárskeho zväzu v súvislosti s výkonom rybárskeho práva
- používanie na elektronickú komunikáciu
- rybárske preteky, školenia, prednášky, udeľovanie vyznamenaní a iné akcie prevádzkovateľa alebo sprostredkovateľov
- zverejnenie na verejných webových stránkach prevádzkovateľa alebo sprostredkovateľov v rozsahu mena a priezviska

Rozsah spracúvaných osobných údajov:
- titul, meno, priezvisko
- dátum narodenia
- trvalý pobyt
- fotografia
- e-mailová adresa
- iné osobné údaje (napr. číslo OP) nevyhnutné pre disciplinárne konania a iné konania

Práva dotknutej osoby:
- vziať súhlas kedykoľvek späť
- požadovať informáciu, aké osobné údaje sú spracovávané
- požadovať vysvetlenie ohľadne spracovávania osobných údajov
- vyžiadať si prístup k osobným údajom a nechať ich aktualizovať alebo opraviť
- požadovať výmaz osobných údajov
- v prípade pochybnosti o dodržovaní povinností súvisiacich so spracovávaním osobných údajov, obrátiť sa na prevádzkovateľa/sprostredkovateľa alebo na Úrad na ochranu osobných údajov

Doba spracúvania osobných údajov:
Osobné údaje dotknutej osoby sa spracúvajú po nevyhnutný čas v súvislosti s výkonom rybárskeho práva, najmenej po dobu trvania členstva v Slovenskom rybárskom zväze.

V prípade akýchkoľvek otázok týkajúcich sa spracúvania osobných údajov nás môžete kedykoľvek kontaktovať prostredníctvom nasledovných údajov:

Slovenský rybársky zväz
Andreja Kmeťa 20, 010 55 Žilina
e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript. , Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.

 -| 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
  • OZNÁMENIE O SPRACÚVANÍ OSOBNÝHC ÚDAJOV

      Súbor v PDF

.
 |

 -| 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
  • SÚHLAS SO SPRACOVANÍM OSOBNÝCH ÚDAJOV + PRIHLÁŠKA ZA ČLENA SRZ

      Súbor PDF

.
 |

 -| 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Autor článku Autor článku Autor článku Autor článku Autor článku Autor článku

Milan Krkoška ml.
.



Štatistika Štatistika Štatistika Štatistika Štatistika Štatistika

Na webe je prítomných:

- 14 návštevníkov

- žiadni členovia


Súvisiace články Súvisiace články Súvisiace články Súvisiace články Súvisiace články Súvisiace články

Copyright © 2020 MO SRZ Čadca. Všetky práva vyhradené.
Joomla! je voľne šíriteľný softvér vydaný podľa GNU General Public License.

Napíšte svoj článok Napíšte svoj článok Napíšte svoj článok Napíšte svoj článok Napíšte svoj článok Napíšte svoj článok

Hľadáme ďalších autorov článkov. Pomôžte spestriť tento web svojími príspevkami. Píšte hlavne o sebe, o svojích zážitkoch z rybačky. Ak budete potrebovať pomoc s editáciou a úpravou svojích článkov, adminovia vám radi pomôžu.

naozaj.eu NanoShop IsoKor Slovenský kroj Nano shop IsoKor